ŞİLE YENİKÖY YUNUS VADİSİ - KOCA HAVUZ

Paylaşın
Faaliyet detayları
  • Tarih: 13.02.2022 Pazar
  • Etkinlik süresi Günübirlik
  • Etkinlik Türü : KOLAY DOĞA YÜRÜYÜŞÜ
  • Mesafe 12 KM
Doğa yürüyüşü Lideri
  • Erol GEYGEL
  • Puanı 3648
    Katıldığı etkinlik 259
    Yürüyüş mesafesi 3842 km
    Düzenlediği etkinlik 219
  • İletişime geç
EROL GEYGEL SORUMLULUĞUNDA
ŞİLE YENİKÖY - YUNUS VADİSİ - KOCA HAVUZ  
( Kendi Aracınız veya Acenta Aracı ile Katılım )

İÇERİK : Kolay Doğa Yürüyüşü
TARİH : 13 ŞUBAT PAZAR
YÜRÜYÜŞ LİDERİ : Erol GEYGEL
FAALİYET SÜRESİ : 10 - 12 KM 
ACENTA ARACI İLE KATILIM ÜCRETİ: 180 TL
KENDİ ARACINIZ İLE KATILIM ÜCRETİ: 80 TL


ŞİLE YENİKÖY : Yeniköy, Şile ye 8 km ,İstanbul a 60 km mesafede bulunuyor. Keskin virajlarıyla uzun ama dinlendiren yolculukların yapıldığı Şile yolu doğal güzellikleriyle parkura başlamadan önce sizleri mest edecek. Şile nin Boşnakları Yeniköy de yaşarlar.  Şu anda ise köyün tamamını Boşnaklar oluşturmaktadır. 

PROGRAM :

Saat 11:00 da  Şile Yeniköy de buluşuyoruz. (Konum whattsup grupta daha sonra paylaşılacaktır.) Araçlarımızı burada bırakıyoruz. Yaklaşık 10 - 12 km parkurumuzu yaptıktan sonra tahmini saat 15:00 -16:00 civarlarında yürüyüşümüzü bitiriyoruz. İsteyen arkadaşlarla Şile ye geçip Sahil gezisi yapabiliriz.


KAMPTREK gezgin ruhuyla hareket eden bir gruptur. Gezgin bir yere varmak için değil, keşfetmek için seyahat eder. Faaliyetlerimize katıldığınız taktirde konfor beklentinizin olmaması , ekip arkadaşlarınıza ve emeğe saygı çok önemlidir. Tüm katılımcı arkadaşlar etkinliklerimize katıldıklarında bu kuralları kabul etmiş olurlar.

YİYECEK: Atıştırdıklarınızı yanınızda alıyorsunuz. Meyve ve kuruyemiş gibi gıdalar tercih edilmeli.
MALZEMELER
·         20 - 30 litrelik sırt çantası
·         Bileği saran yürüyüş botu.
·         Varsa yağmur , çamur ve dikenlerden koruyan TOZLUK
·         Baton ( Yürüyüşlerde ayaklardaki yükü azaltır.)
·         Mayo - şort ve deniz malzemeleri
·         Çabuk kuruyan malzemelerden yapılmış kıyafetler.
·         Kafa feneri , düdük ve yedek kıyafetler.
·         Varsa küçük ilk yardım çantası
ÖNEMLİ NOTLAR :
* Kilo - Kalp - Tansiyon hastaları için parkurlarımız uygun değildir.
* Katılımcılar doğaya çıktıklarında risk altına gireceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katılmalıdırlar. 
* Bu faaliyet bir doğa sporudur. Gezi ya da kültür turu etkinliği gibi dakika dakika planlanmış programlarımız yoktur. Verilen mesafeler yaklaşık mesafelerdir.
* Parkurumuzun bir kısmı keşif etapları içerir. Patikalar , dik iniş ve çıkışlar gibi pek çok farklı etap karşımıza çıkabilir. 
 * ETKİNLİK EN AZ 10 KATILIMCI İLE GERÇEKLEŞTİRİLECEKTİR. 

ETKNLİK SORUMLUSU EROL GEYGEL : 0545 658 4873

NOT : SON DURAK BOSTANCI ( Bostancıdan sonraki durakları seçmeyiniz.)



 BU SITEDEKI TÜM ETKINLIKLER 


(Tursab no: 8273) AIT ETKINLIKLERDIR.

KATILIMCI DOSTLARIMIZIN DIKKATINE:
1-Kamptrek  8273 Tursab Nolu Glee Turizm e ait  etkinliklerin sosyal ag platformudur. Grubumuzun tüm yurt içi ve yurt disi gezileri 1618 sayili Seyahat Acenteleri Kanunu geregince, tüm yasal haklarimizin korunabilmesi amaci ile Kültür ve Turizm Bakanligi Seyahat Acentesi Isletme belgesine sahip A Grubu seyahat acentasi Glee Turizm tarafindan organize edilmektedir.
2-Grupta veya sayfada düzenlenen etkinlikler paylasim esasina dayanmaktadir.(Paylasim Esasi : Yol - Acenta - Rehberlik - Sigorta giderlerini kapsamaktadir. ) Katilacagim dediginizde sizin sözünüze güvenilip islem yapilir. Bu yüzden dolayidir ki katilacagim dediginizde katilmasaniz bile katilim ücretini ödersiniz.
3-Etkinliklerimizin web sayfasindaki son iptal tarihinden sonra etkinlige katilamayan dostlarimiz eger yedek katilimci yoksa iptal eden katilimci ücretin tamamini ödemekle yükümlüdür.
4-Sehir disi etkinliklerde  seyahat sigortasinin yapilabilmesi için TC kimlik no  gereklidir.
5-Doga Yürüyüslerinde katilim ücreti disinda her hangi bir ücret belirtilmez. Yeme - içme kisinin kendine aittir.
6-Bazi etkinliklerimiz efora dayali etkinlikler oldugu için, Kalp, sara, pihtilasma vb özel hastaliklari için sakincali olabilir, Katilmak isteyenler, etkinlik yöneticisine haber vermelidir.
7-Etkinliklerimize katildiginiz taktirde ; dogaya ait risklere muhatap olabileceklerini bilmelidirler ve bunu göze alarak faaliyetlere katilmalidirlar. Bu riskler; her türlü dogal afetler,( sel , yangin,tas düsmesi, suda bogulma , toprak kaymasi, yildirim vb), vahsi hayvan, yolu kaybetme, geceyi arazide geçirmek zorunda kalma gibi durumlar olabilir. Faaliyetimize katilacak kisiler hiç kimseyi bu durumlardan sorumlu tutmadan basina gelebilecek olaylari kabullenmis olarak gelmelidirler.
8 -Dogada herkes kendisinden sorumludur. Bizim amacimiz  sizlerle eglenceli ve güvenli bir yürüyüs gerçeklestirmektir. Bu nedenle grup uyumu ve emege saygi çok önemlidir.